every end is a new beginning

Nu ska vi se här... vart börjar  vi.
Jag kan börja med att skriva att jag har haft det lite tufft senaste tiden. Ska inte gå in närmare på det men det har såklart påverkat mig mycket. Därav en viss frånvaro här.
Jag har även tänkt och funderat en hel del kring fotandet. 
Jag har tänkt på vad det ger mig och vad det tar. 
Det jag kom fram till var iaf att jag verkligen vill fortsätta fota men att jag måste göra några förändringar för att fotandet ska kunna ge mig det jag behöver. Vilket är glädje, avslappning och fylla mig med positiv energi.
Jag ville verkligen utöka fotandet då jag fått en del förfrågningar ang fotojobb. Men tyvär så finns inte den platsen och utrymmet som det kräver i mitt liv nu. Min egna energi räcker inte till och då förvandlas det snabbt till stress och något som istället för att kännas bra bara känns tungt. Tyvär.
Ett tag kännde jag bara att jag lägger ner allt med fotande och bloggande, bara säljer iväg alla kameraprylar och slutar helt. Men...
Jag är så tacksam för all positiv feedback jag får. Det gör mig jätte glad. Därför vill jag fortsätta dela med mig av mina bilder till er därute. Det jag måste tänka om är att fota för mig själv och det jag känner för. Inte göra det till något jag måste prestera inom och sätta sådan press på mig själv.
Det som händer nu är att jag kommer minska på en del. Det blir som jag skrivit tidigare kanske inte lika mycket inlägg eller så mycket text till inläggen. Facebook sidan kommer jag att ta bort. Har tryckt på radera knappen så inom 2 veckor så finns den inte mer. Det tar mer av mig än vad det ger. Tid och kraft som jag önskar jag hade men som inte finns just nu. Jag tänkte plocka bort min lokala blogg på vk också men då har jag mött så många trevliga människor på promenaderna här som kommer fram och säger så snälla saker att jag kommer behålla den iaf. 
Det ni kanske kommer märka av på bloggarna är nog att det jag publicerar kommer vara lite mer av min vardag. 
Det kommer antagligen bli mer av hundarna, naturen och barn. Jag vill hitta tillbaka till det fotandet gav mig förut och komma bort från pressen som jag kännt ett tag nu.
Så det är vad som händer just nu. 
Kanske förändras det lite i framtiden, vi får se...
 
Till detta tänkte jag att jag bjuder på foton av nya "kroppssmycket" Denna tatuering betyder så mycket och är fylld med massor av tankar.
Inte helt lätt att fota ryggen även om man har stativ och självutlösare. Man ser som så dåligt :P
 
 
 

All you need is Love... and a dog

Träffade de bästa tjejerna idag.
Zooki fick busa och leka med sina kompisar Luna (schäfer) och Rosie (golden)
Dagen bjöd på milt väder och massa solsken så det var alldeles underbart!
Mer sånna här dagar nu tack! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Små hjärtan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>